Najnovije

Ne propustite: Vikend na Sajmu knjiga sa Lagunom

Potražite novitete a evo kakvi nas popusti očekuju.

Foto: Laguna

Laguna sprecijalno za Sajam knjiga predstavlja svetsku premijeru novog romana Tonija Parsonsa „Ubistvo za prezauzete“, sedmi nastavak serijala o detektivu Maksu Vulfu, inspirisan istinitim događajem. Na ovaj način Laguna još jednom postavlja našu zemlju visoko u kontekstu svetskog izdavaštva. Parsons je i ekskluzivni gost Sajma knjiga.


Veliki književni događaj predstavlja i nova knjiga Gorana Petrovića „Palata“, koju Laguna posthumno objavljuje. Ovaj roman koji je Petrović završio za života je i novi „tok“ u Romanu delti koji je otpočeo romanima „Papir“ i „Ikonostas“.


Iz zaostavštine Dobrila Nenadića, Laguna objavljuje i poslednji roman ovog znamenitog srpskog pisca – „Bekstvo iz raja“ – koji predstavlja neku vrstu Nenadićevog testamentarnog omaža rodnom selu, a šire i metaforično – svom narodu.


Posebno ističu i novo delo Aleksandra Tešića epskog zamaha – „Sveti rat za Carigrad“. Roman čitaoce vodi kroz vekove – od slavnih trenutaka prestonice Vizantijskog carstva i povratka Pravog krsta do strašnih opsada koje su pretile da unište srce hrišćanstva.

Kada je reč o stranim naslovima, pred čitaocima će se na Sajmu knjiga naći i novi roman nobelovca Marija Vargasa LJose – „Posvećujem vam svoju tišinu“, novi roman Trejsi Ševalije – „Ostrvo stakla“, knjiga oko koje se ceo svet otima – „Monine oči“ Tome Šlesera i mnoge druge.

POPUSTI NA SAJMU KNJIGA NA ŠTANDOVIMA LAGUNE

Svi naslovi Lagune na Sajmu knjiga biće sniženi 15% (ili sa članskom kartom Kluba maksimalno 20%). Popust će se uvećavati u zavisnosti od broja knjiga, pa će tako za kupovinu 3–5 knjiga ići dodatnih 10%, za kupovinu 6–8 knjiga 15% i za kupovinu 9 i više važiće dodatnih 20% popusta. Na Laguninim štandovima u halama 1 i 4 važiće i omiljene akcije čitalaca „3 za 499“ i „3 za 999“.

Specijalni popusti i akcije na štandu Delfi knjižara

Kao i prethodnih godina, važiće sjajni popusti na sve knjige domaćih i stranih izdavača: za kupovinu 1–4 knjige popust je 15%, 5–8 knjiga – 20%, 9 i više knjiga – 25%. Uz flajer sa Laguninog štanda imate i dodatnih 5% popusta na snižene cene. Na sve artikle iz gift asortimana, kao i na društvene igre, važiće popust 20% . Čitaoce očekuju i posebne akcije za naslove u Laguninom izdanju – „3 za 999“ dinara i „3 za 499“ dinara.

Sajamski dani  traju do 29. oktobra u knjižarama
Uporedo sa Sajmom knjiga, od 14. do 29. oktobra u svim Delfi knjižarama i Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji i regionu, kao i na sajtovima laguna.rs, delfi.rs i dicearena.rs i klubu Dice Arena, trajaće Sajamski dani tokom kojih će važiti veliki popusti. Popust na Lagunina izdanja iznosi 20%, a na knjige odabranih drugih izdavača i strane knjige 10%. Ukoliko se odlučite za kupovinu 3–5 knjiga, odobravamo dodatni popust od 10%, za kupovinu 6–8 knjiga popust od 15%, a ukoliko birate 9 ili više naslova, odobravamo dodatni popust od 20%. 


Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA