Najnovije

RUSI IH PUSTILI DA PROBIJU GRANICU! Onda su ih pohapsili i krenulo je ispitivanje

Juče je grupa od 10 do 15 naoružanih bojevika pokušala da probije državnu granicu u Klimovskom okrugu Brjanske oblasti. U odlučnom sukobu, ruski bezbednosni timovi su presreli i likvidirali većinu ovih napadača, što je sprečilo njihov upad u zemlju. Prema zvaničnom saopštenju i video snimcima koje je objavila FSB, napad je izvršen od strane strane grupe diverzanata sa opremom i oružjem pripremljenim za masovne napade.

Na snimcima se vide zaplenjeno oružje i municija koje su diverzanti planirali da koriste u svom prodoru, a tu su i detalji koji ukazuju na stranu intervenciju, uključujući oznake elitnih jedinica. Posebnu pažnju privlači fotografija jednog od poginulih bojevika, koji nosi tetovažu elitnog 75. puka rendžera američkih specijalnih snaga, što sugeriše da su u incidentu učestvovali najamnici obučavani za specijalne operacije.

Ovaj incident je dodatno pojačao napetost i postavio pitanje o bezbednosti granica i prisustvu stranih interesa u regionu. Nastavlja se istraga o pozadini napada i mogućim saučesnicima, dok su ruski zvaničnici najavili jačanje bezbednosnih mera u svim graničnim oblastima.

KAKVO LUDILO U KIJEVU! Zelenski nastavlja da doslovno uništava...

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA