Najnovije

HITAN SASTANAK POSLE PARIZA! Sferopulos tražio pojačanje dok još ima vremena

Crvena zvezda je konačno upisala svoju prvu pobedu u Evroligi ove sezone, savladavši Pariz u neizvesnom meču, ali utisak je da ekipi još uvek nešto nedostaje. Iako su navijači zadovoljni pobedom, trener Janis Sferopulos je očigledno svestan da tim mora dodatno da se ojača kako bi mogao da odgovori na sve izazove koji slede.

Kako Pravda.rs saznaje iz izvora bliskih klubu, Sferopulos je već uputio zahtev upravi za dovođenje novog igrača na poziciji 4. Iako su u javnosti pojedini čelnici kluba demantovali navode o novim pojačanjima, iza kulisa se vode intenzivni pregovori sa jednim NBA igračem, koji bi predstavljao veliko pojačanje za Zvezdu. 

U medijima se o ovoj temi veoma malo govori, a Zvezda se trudi da što manje informacija procuri u javnost. Međutim, naša redakcija ekskluzivno otkriva da će u narednim danima doći do značajnih pomaka u ovim pregovorima, što bi moglo da preokrene tok sezone za crveno-bele. Svi znaci ukazuju na to da će ovaj potez dati novi zamajac timu, i to baš u trenutku kada je Zvezdi najpotrebnije.

Pratite nas za više detalja o ovom ekskluzivnom transferu koji bi mogao biti prekretnica za ekipu u Evroligi.

TRENUTAK ZA ISTORIJU: Crvena zvezda protiv Pariza upisala 300....

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA