Najnovije

BRUTALNO "ZAKRVILE": Tepićka odgovorila Brnabićki sa "baš da vidimo!" - u priči su i Hitler i Himler!

Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić istakla je da su svi "prijatelji" predsednika Srbije Aleksandra Vučića glasali za rezoluciju Evropskog parlamenta kojom se poziva na međunarodnu istragu o neregularnostima na izborima u Srbiji.

Tepić je, u nastavku polemike sa premijerkom u tehničkom mandatu, Anom Brnabić, na društvenoj mreži Iks, navela da su stranke francuskog predsednika Emanuela Makrona, predsednice Evropske komisije Ursule fon der Lajen, grčkog premijera Kirijakosa Micotakisa i španski premijer Pedro Sančez takođe su glasali za rezoluciju.

„Svi Vučićevi ’prijatelji’ glasali ZA Rezoluciju o krađi izbora u Srbiji! (...) I kažete da nećete prihvatiti njihovu misiju? Baš da vidimo“, rekla je Tepićeva odgovarajući na tvit Ane Brnabić.

Brnabićeva je ranije rekla za RTS da nema nameru da razgovara ni sa kim posle usvajanja Rezolucije EP i da će odmah podneti ostavku ako neko od nje zatraži međunarodnu istragu o izborima.

Potom je na društvenoj mreži Iks nastavila polemiku sa predstavnicima opozicije, koji su istakli da neće moći ni da podnese ostavku jer je njenoj vladi prestao mandat prestankom mandata Skupštine koja ju je izabrala, prenosi N1.

Brnabićeva je tom prilikom opoziciju nazvala „muvama“, na šta je reagovala Marinika Tepić, istakavši da je samo Hitler svoje neprijatelje nazvao „Ungeziefer“ – štetne insekte, gamad, bacile, parazite...

Za insekte zaista ne znam, ali znam da bi i Hitler i Himler zahtevali međunarodnu istragu da bi ponizili suverenu i nezavisnu Srbiju. Isto kao 1914. godine“, navodi se, između ostalog, u reagovanju Ane Brnabić.

Podsećanja radi, Evropski parlament usvojio je u četvrtak rezoluciju kojom se poziva na nezavisnu međunarodnu istragu o nepravilnostima na decembarskim parlamentarnim, pokrajinskim i lokalnim izborima u Srbiji, sa posebnim osvrtom na izbore u Beogradu.

Pročitajte OVDE o izmišljenom atentatu Aljbina Kurtija

Izvor: Nova.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA