Najnovije

DŽON BOSNIĆ PREDVIDEO, A SADA OPET UPOZORAVA: Haos u Americi će značiti pakao i za nas (VIDEO)

DŽon Bosnić, poznati diplomatski savetnik, dugo je pisao i srpskoj javnosti objašnjavao šta se trenutno dešava u Americi, jer ono što smo gledali i čitali poslednjih nedelja izgleda kao da su se crni oblaci nadvili nad jednom od svetskih supersila. Možda najmračnije od Drugog svetskog rata do danas.

Nepremostiv društveno-politički jaz u kombinaciji sa katastrofalnim tragikomičnim vođenjem zemlje od strane Bajdenove administracije trenutno stvara nepodnošljivu situaciju u ovoj zemlji.

Sve ovo prate predsednički izbori u novembru i otvoreni, beskompromisni sukob republičkih država i savezne vlade.

Pre dve godine Bosnić je skoro tačno predvideo aktuelna dešavanja, a mnogi su smatrali da preteruje. Danas, kada guverner Floride šalje vojsku da pomogne Teksasu u odbrani od invazije ilegalnih migranata, i kada 26 američkih država zvanično podržava Teksas koji u potpunosti odbija Bajdenove naredbe da se migrantima dozvoli prelazak granice, shvatamo da je DŽon bio veoma u pravu.

Ovo što je Bosnić najavio ovoga puta ubija strah u kosti svakom Srbinu koji živi i radi u Americi. Građanski rat. Koliko je ovaj scenario realan? Kakve će biti posledice takvog rata za Balkan i Srbiju? Da li je Amerika u nezaustavljivom procesu raspada poput bivšeg SSSR-a?

Na ove i mnoge druge teme odgovorio je i analizirao DŽon Bosnić u najnovijem intervjuu na Jutjub kanalu „X33“. Pogledajte:

Pročitajte OVDE o najnovijoj akciji BIA i hapšenju špijuna

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA