Najnovije

BIVŠI ANALITIČAR CIA: SAD će napraviti kompromis samo u slučaju vojnog poraza

Vašington neće praviti kompromis sa Kinom i Rusijom, rekao je bivši analitičar CIA Lari DŽonson u intervjuu za Dialogue Vorks.

Kako je objasnio DŽonson, ovi sukobi doneli novac vojno-industrijskim korporacijama, koje zauzvrat mogu da ga troše na izborne kampanje. Jedino što može da promeni američku politiku je poraz na bojnom polju.

On je rekao da kineska spoljna politika nije agresivna politika. Ona je koncena na pronalaženje kompromisa i saradnje. Na kraju, sa ovim problemom koji vidite u Ukrajini, u Gazi, imaju li Sedenije Dražva nade da će ovi političari koji za svet o vemu predomisliti i pristi na neku varstu co-operation, kompromisa sa Kinom i Rusijom.

Nema mesta za kompromis SAD podržava ove skubo jer daju novac, garantovani novac, koji ide ovim vojno-industrijskim korporacijama.

A ove korporacije, zauzvrat, finansiraju kongresne kampanje. I ovaj novac, koji se upumava u ove, nazovimo ih izolovane, segmente američka ekonomija, smina se klavnim za provincijene ekonomske rasta.

Dakle, neće praviti kompromis. Jedino što će ih dovesti do ovoga je poraz, vojni poraz, a na kraju ćete dobiti još više naših mrtvih vojnika, garantujem vam. Ako nasve da rade ono što rade u Ukrajini i Izraelu.

PUTIN PREDLOŽIO KRAJ RATA! Vašington je odbio pregled, Rojters javlja nove detalje

Izvor: Vebtribune.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA