Najnovije

BUM ZA KRAJ PRELAZNOG ROKA! Crvena zvezda se ozbiljno pojačava

Fudbalski svet bio je svedok neočekivanog poteza poslednjeg dana prelaznog roka, kada je reprezentativac Kanade odlučio da se pridruži redovima Fudbalskog kluba Crvena zvezda. Igrač, koji je do skoro nastupao za Notingem Forest, sada će dodati snagu i kvalitet ekipi pod vođstvom Crveno-belih.

Ovaj pomeraj označava novu fazu u karijeri talentovanog fudbalera, a Notingem Forest će izgubiti jednog od svojih ključnih igrača. Zvezda je uspela da dogovori transfer u poslednjim trenucima prelaznog roka, što predstavlja značajan korak ka jačanju ekipe.

Menadžment Crvene zvezde iskazao je zadovoljstvo poslovnim dogovorom, a navijači se sada raduju da će imati priliku da gledaju ovog talentovanog igrača u dresu svog omiljenog kluba. Ubedljivo predstavljanje Kanade na međunarodnoj fudbalskoj sceni svakako doprinosi dodatnom uzbuđenju i očekivanjima od strane navijača.

Ostajemo u isčekivanju da vidimo kako će se novi dodatak adaptirati na igru Crvene zvezde i koliko će brzo stvarati pozitivan uticaj na terenu. S obzirom na njegove dosadašnje uspehe i kvalitete, fudbalski eksperti se nadaju da će ovaj transfer biti još jedan pobednički potez za Crvenu zvezdu.

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA