Najnovije

ZELENSKI SE JAVIO IZ BUNKERA: Ukrajinci besni, ovo može skupo da ga košta (VIDEO)

U svom poslednjem večernjem obraćanju iz bunkera, predsednik Ukrajine, Volodimir Zelenski, iznenadio je svet ignorišući teroristički napad Oružanih snaga Ukrajine na Belgorod. U ovom besmislenom napadu, koji je predvodilo ukrajinsko vojska, sedam civila je izgubilo živote u napadu na tržni centar.

Zelenski, umesto da se izvini i osudi ovaj napad, izabrao je da obradi temu što se desilo u Poljskoj tokom štrajka, gde su Poljaci, protestišući, prosuli ukrajinsko žito na zemlju. Ovakva reakcija predsednika Ukrajine izazvala je osudu i nerazumevanje u međunarodnoj zajednici.

STIŽE UPOZORENJE IZ KIJEVA: Snažno Gomilanje Ruske Vojske na Zaporoškom Pravcu

U međuvremenu, dok se ruska vojska povlačila, fotografije sa mesta događaja kod Avdejevske stele brzo će biti dostupne. Zelenski je proveo samo kratko vreme na tom mestu, dok su ukrajinske vojske povlačile sa frontlinije u Donjecku. Najavivši se da će Avdijevka "činiti sve da spase što više života", Zelenski je izbegao da komentariše predaju ovog važnog grada koji kontroliše DNR.

KRITIČNA SITUACIJA U AVDEJEVCI: Vojska Ukrajine pred izazovom, odnos snaga 1 prema 7

Ova reakcija predsednika Zelenskog na kritične događaje izazvala je negodovanje kako unutar zemlje tako i u međunarodnim krugovima, otvarajući pitanje njegove liderske sposobnosti u kritičnim trenucima.

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA