Najnovije

DVE BOMBE SE SPREMALE U ZVEZDI! A onda je sve krenulo nizbrdo, otkrivena istina

Sportski direktor Crvene zvezde Milan Dozet govorio je o prelaznom roku, gorućem pitanju na poziciji “četvorke”, Treyu Tompkinsu i Šabazzu Napieru.

Dozet je objasnio kako su letos crveno-beli bili nadomak nekih pojačanja, ali se to nije desilo iz određenih razloga.

,,Pozicija broj četiri je nešto za šta smo mi od početka znali da je problematična za našu ekipu. Da ne ulazimo sad u neke razloge zbog nekih velikih imena na poziciji četiri koje smo tokom leta čekali i verovali da će da dođu i njihovim obećanjima… Prvo jedan, pa drugi, namerno neću da spominjem imena. Duško Ivanović je čekao njih, ali se na kraju ništa nije desilo od tih dolazaka, tržište je bilo takvo da nismo mogli da pokrijemo tu poziciju onako kako smo želeli”, rekao je Dozet za Telegraf.

Slučaj Napier – prvi put u Crvenoj zvezdi

Bilo je reči o Napieru.

,,Problem je nastao od samog početka kada igrač koji je prognoziran za startnog plejmejkera oko koga je trebalo da se vrti cela igra, nije bio na željenom nivou od samog početka. Sve zbog nekih njegovih ličnih problema, odnosno porodičnih problema na koje mi nismo mogli da utičemo i koje nismo mogli da znamo. Naravno, maksimalno smo ga podržavali sve vreme… Pokušali smo da nađemo neko rešenje sa njim, da vidimo ako klub može nešto da učini, da pomogne u toj situaciji.

Nažalost, nije moglo. Nije bila uopšte dilema da li je Shabazz vrhunski igrač i sigurno da je predstavljalo veliki uspeh to kada jedan igrač takvog renomea kakav je on i njegove karijere, dođe u Crvenu zvezdu, prvi put za toliki ugovor… Prvi put je bilo i to da je i blizu toliki ugovor ponuđen nekome u ovom klubu. Drugo, ime kakvo je on, ne u evropskoj nego u svetskoj košarci, nije do sada došlo u Crvenu zvezdu”, zaključio je Dozet.

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA