Najnovije

Vučić: Koliko sam obavešten, imamo većinu za Beograd

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da, koliko je on obavešten, lista „Aleksandar Vučić - Beograd ne sme da stane“ ima većinu da formira vlast u Beogradu.

„Za Beograd, mi imamo većinu. O tome će ljudi da govore. Ne verujem, nisam siguran da će da govore sutra, to zavisi od Aleksandra Šapića i kako će se dogovoriti sa našim odbornicima i tako dalje“, rekao je Vučić, gostujući na TV Prva.

Vučić je rekao da je bolje da SNS nema vlast u Beogradu, nego da bude ukradena i naveo da trenutno koalicija okupljena oko te stranke ima legalnu većinu, ali ne i sasvim legitimnu, te da će sačekati do 2. ili 3. marta, pa ako ne budu imali i legitimnu većinu, ići će se na nove izbore.

Kada je reč o navodima narodnog poslanika „Mi - glas iz naroda“ Branimira Nestorovića da se u Beogradu „ide ponovo na izbore da se zna šta je šta i ko je ko“, Vučić je rekao da smatra da je tu u pitanju partijsko-lična kalkulacija.

„Šta time dobija bilo ko u ovoj zemlji? Da li ćemo da imamo još dva ili tri meseca neke kampanje i još tri meseca posle toga nekog konstituisanja? A, šta ćemo ako opet ne možemo da konstituišemo? Je li to racionalno? Ima li to smisla nekog? Nema. Ne razumem zašto bi neko glasao za njih sada, posle ovakvih izjava“, naveo je Vučić.

On je naveo da ima još odbornika zainteresovanih za koaliciju sa SNS i da bi SNS mogao i sa nekim drugim odbornicima u koaliciju, a ne samo sa odbornicima sa liste Branimira Nestorovića.

MASOVNO BEKSTVO IZ AVDEJEVKE! Kremlj saopštio detalje operacije o oslobađanju Avdejevke

Izvor: Sputnik.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA