Najnovije

„ACO, SRBINE“: Srbi sad masovno voze RKS tablice! Staviće „disklejmer“ i na ambasadu Kosova! (VIDEO)

Srbi sada listom voze RKS tablice. Gledali smo grafite po Mitrovici „Nema predaje, KM ostaje“, međutim, predsednik Srbije se složio sa time. Malo je obmanjivao narod, čak neki koji su bili požurili da uzmu ranije RKS tablice, njima su u režiji vlasti Aleksandar Vučića zapaljena vozila, da bi onda uz jedan muk tihi pristanak bili primorani svi Srbi da uzmu te registarske tablice, izjavio je Marko Jakšić, član Predsedništva srpskog nacionalnog veća Kosvova i Metohije, prilikom gostovanja na kanalu Pravi odgovor. 

On je podsetio da su čak bili i pozivani putem Telekom mreže da to urade. 

- Te tablice sada voze i Albanci kroz celu Srbiju, što je suprotno Ustavu Srbije, a takođe prelaze administrativnu liniju pokazujući srpskoj policiji pasoše i vozačke dozvole tzv. Republike Kosovo. To je urađeno da bi se malo peglali ovi pokradeni izbori i mamac ovima sa Zapada da pokažu koliko su konstruktivni. Takođe su uveli carinske deklaracije kao da se radi o dve susedne države – istakao je Jakšić. 

Kako je rekao, Vučić to pravda uz takozvani „disklejmer“, kako bi navodno stavio do znanja da to nije priznanje Kosova. 

- Kad bude stavljao ploču na ambasadu Kosova u Beogradu, staviće disklejmer da to nije priznanje države Kosova – kostastovao je Jakšić.

On je naveo da država Srbija je ta koja je od Prištine preuzela isplatu plata srpskim policajcima koji su skinuli unifrome tzv. kosovske policije Kosova i predali oružje, njih 580 policajaca, a što nam govori ko stoji iza te predaje. 

Jakšić je otkrio i neke detalje o slučaju Banjska, rekavši da je to bila diletantska akcija, gde je Radoičić bio samo izvršilac, a nalogodavac je bio „vrhovni komandant Aca Srbin“, dok su Srbi na KiM iznevereni i prevareni. 

- Vučiću funkcija predsednika Srbije služi samo za trgovinu. Da je Čedomir Jovanović predsednik Srbije, manje bi ustupaka dao Albancima – zaključio je Jakšić.

Kako je otkrio, od 1. januara je nastao pravi egzodus Albanaca, otkrio je do kog datuma su rasprodate sve avionske karte iz Prištine, te je zaključio da nam sve ide na ruku, osim Ace Srbina. On je otkrio i koliko decenija je već i zašto je na crnoj listi SAD, iako nije kriminalac. O svemu detaljnije otkrijete u emisiji na kanalu Pravi odgovor. 

Ukrajinci među sobom već nagađaju - koji će njihov grad pasti sledeći

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA