Najnovije

ZAVETNICI OSTAJU DOSLEDNI U ODBRANI SRBIJE: U MTS dvorani u Beogradu održana je zajednička sednica Predsedništva i Glavnog odbora Srpske s

U MTS dvorani u Beogradu održana je zajednička sednica Predsedništva i Glavnog odbora Srpske stranke Zavetnici, na kojoj je pružena puna podrška Predsednici stranke Milici Đurđević Stamenkovski u rukovođenju strankom. Najviši organi stranke potvrdili su odluke gradskih i opštinskih odbora o učešću u lokalnim vlastima. 

Na sednici je izvršena i analiza kampanje i rezultata nedavno održanih izbora. Rukovodstvo je na čelu sa Đurđević Stamenkovski utvrdilo pravce strateškog i političkog delovanja u narednom periodu.

Predsednica stranke, Milica Đurđević Stamenkovski ukazala je na teške izazove pred kojima se Srbija nalazi i naglasila važnost učešća Zavetnika u procesima odlučivanja. Ona je upozorila na veliko prisustvo stranog faktora na političkoj sceni Srbije kao i angažman velikoalbanskog lobija u čitavom regionu. To je, kako je saopštila, jedan od najvažnijih razloga da se nacionalne i državotvorne snage u Srbiji konsoliduju, i da ne dozvole da postanu sredstvo u rukama briselske administracije i njenih ispostava.

Takođe, Đurđević Stamenkovski je upoznala članove Predsedništva i Glavnog odbora sa idejama komunikacione strategije na temu spoljne politike i jačanju veza Zavetnika sa državotvornim snagama Evrope, što je, kako je kazala, veoma važno u trenutku kada Evropska unija trpi duboku krizu zbog neodgovornog odnosa proliberalnih struktura, i dok se širom Evrope odvijaju ulični protesti.

Ona je najavila da stranka započinje pripreme za izlazak na predstojeće lokalne izbore i poručila da Zavetnici neće dezertirati sa fronta nacionalnog jedinstva, i da ostaju dosledni u zalaganju za državotvorne principe i vrednosti na kojima se ova stranka temelji. Ona je za ove poruke dobila apsolutnu podršku svih prisutnih.

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA