Najnovije

OBRADOVIĆ: Izvinjavam se navijačima za veliku bruku i sramotu

Srpski košarkaški stručnjak na klupi Partizana Željko Obradović, imao je oštre kritike na račun košarkaša crno-belih, koji su doživeli poraz od ekipe Splita u Beogradu.

"Izvinjavam se svim koji su došli i gledali ovo naše neverovanto loše izdanje. Kad ekipa ovako izgleda, trener treba da se zapita i preuzme odgovornost i ja ću je preuzeti, kao i uvek", rekao je trener košarkaša Partizana Željko Obradović posle poraza od Splita u ABA ligi (74:67) u Beogradu.

"Čestitam Splitu na aposlutnoj zasluženoj pobedi, Igrali su neuporedivo bolje od nas. Još jednom izvinjenje svim navijačima Partizana što su imali priliku da gledaju ovakvo izdanje tima. Velika sramota i osećam veliku bruku i sramotu", istakao je Obradović na konferenciji za medije.

Iskusni stručnjak je potom objasnio zašto je "odmarao" Kevina Pantera i Pi-DŽej Dožira, a izostao je i Uroš Trifunović, kome je prošle nedelje pozlilo u avionu tokom leta iz Nice u Bolonji.

"Iza nas i ispred nas je serija teških utakmica i razmišljao sam da je prilika da se odmore dva igrača. Kevin koji je u velikoj minutaži i Pi-DŽej koji ima problem s nogom i zbog toga sam ih sklonio iz tima, plus Trifunović, koji je u procesu da se utvrdi što mu je pozlilo na putu pre neki dan", poručio je Obradović.

Partizan je vezao tri poraza, računajući i Evroligu. U regionalnom takmičenju, crno-beli imaju skor 13-6 i treći su na tabeli.

DETALJI KURTIJEVOG SASTANKA SA "VELIKOM PETORKOM": Podelio "argumente" o značaju pravilnika

Izvor: Rt.rs

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA