Najnovije

RADUN OSUO PO TAKERU KARLSONU: Poslat da ispipa Putinu puls - samo za naivne "heroj novinarstva"!

Branko Radun, poznati srpski politički analitičar, izneo je, na mreži Iks, interesantno gledište u vezi američkog novinara Takera Karlsona čiji intervju sa Putinom ceo svet željno iščekuje.

“Taker intervjuiše Putina i Maskov Iks će to pustiti. Šta ti to govori? Bliži se kraj rata, ili Amerika želi da okonča ovu fazu...”, piše Radun na mreži Iks, otkrivajući svoje lične sumnje u rad ovog novinara.

“Taker ide tamo da Putinu izmeri puls i kao profesionalac da svoju procenu šta i kako stoje stvari. On je čovek zadatka i vojne linije republikanaca. Za naivne, to je priča o herojskom novinarstvu ili plaćenom Putinovom PR-u!”, objavio je Radun, a zatim nešto kasnije i dodatno napisao da je Karlson pripadnik one političke struje u Americi koja Kinu vidi kao glavnog rivala i koja želi da Rusiju pacifikuje.

“Ide vest da Evropska unija traži sankcije i „zabranu putovanja“ Takeru Karlsonu zbog njegovog intervjua sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. Evropljani veći katolici od pape - američkog pape. Taker je eksponent one struje u SAD koja veruje da su im Kinezi glavni rivali i da Rusiju treba pacifikovati. Ova druga struja će da pravi hajku na Takera preko EU i američkih liberalnih medija.”, tvrdi Radun.

Podsećamo, Karlson se pre dva dana pojavio u Moskvi, a zatim i otkrio da sprema intervju sa ruskim liderom, Vladimirom Putinom.

On je obznanio javnosti i da mu je Ilon Mask obećao da neće sprečavati objavljivanje intervjua na mreži Iks, što je Mask kasnije i lično potvrdio.

Nešto ranije, Karlson je tvrdio da mu je Bela kuća dva puta zabranila da pokuša da uradi intervju sa Putinom, što je Bela kuća demantovala.

Karlsonov intervju sa Putinom, kako je najavljeno, trebalo bi da bude objavljen sutra.

Pročitajte OVDE o novoj rezoluciji EP o Srbiji

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA