Najnovije

MI GLAS IZ NARODA IMA OZBILJNU PORUKU: Ne prizivajte strani faktor, neće nam doneti ništa dobro

Pokret "Mi glas iz naroda" ima poruku za deo opozicije koji je pravdu pokušao da pronađe u stranom fakoru.

Rezolucija o Srbiji je usvojena 8.02.2024. godine, a kako tvrde “Mi glas iz naroda”, to predstavlja direktno mešanje u procese. 

“Usvajanjem rezolucije o Srbiji 8.2.2024. Evropski parlament želi da se direktno umeša ne samo u izborni proces u Srbiji i njegovu internacionalizaciju nego i u kreiranje njene unutrašnje politike.Po starom, oprobanom receptu, kada zapadni faktori moći nisu zadovoljni rezultatima nekih izbora ili referenduma, oni će tražiti njihovo ponavljanje sve dok ne dobiju rezultat koji im odgovara”, navodi se u saopštenju.

Oni navode da ni pokret “Mi glas iz naroda” nije zadovoljan uslovima na izborima, gde navode i svoj lični primer kao i problem sa RTS. 

“MI – GLAS IZ NARODA ni sam nije zadovoljan mnogim stvarima vezanim za protekli izborni proces, pogotovo u medijskom domenu, gde smo doživeli cenzuru kakvoj nije podvrgnuta nijedna druga lista koja je prešla cenzus. Na primer, uskraćen nam je termin sučeljavanja na RTS-u – tzv. medijskom javnom servisu Srbije – a praksa našeg skoro potpunog ignorisanja se nastavlja i u postizbornom periodu, pogotovo na televizijama sa nacionalnom frekvencijom”, sapoštio je pokret Mi glas iz naroda.

Mi glas iz naroda navodi da nikada neće podržati nijedan strani faktor, makar dolazio i od strane opozicije. 

“Međutim, koliko god bili nezadovoljni izbornim procesom i politikom vlasti uopšte, nikada ne možemo da podržimo aktivno prizivanje stranog, a pogotovo zapadnog arbitriranja u našem političkom životu, koje nam nikada nije donelo nikakvo dobro.U našem zalaganju za dekolonizaciju i resuverenizaciju Srbije, podjednako ćemo se boriti protiv pogubnog uticaja stranaca i globalista, dolazili oni iz EU, SAD ili Davosa, bilo na poziv vlasti ili opozicije”, navodi se u saopštenju.

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA