Najnovije

PRVI REZULTATI RUSKIH IZBORA: Putin prednjači sa skoro 90% glasova

Stižu prvi rezultati sa predsedničkih izbora u Rusiji...

Vladimir Putin prednjači sa 87,97 odsto na predsedničkim izborima na osnovu rezultata obrade 24,4 odsto glasova, Haritonov zauzima drugo mesto, izjavila je predsednica Centralne izborne komisije Rusije Ela Pamfilova.

Naime, Putin ima 89,1 odsto u Moskvi na osnovu rezultata glasanja onlajn i putem elektronskih terminala, prema konačnim podacima Gradske izborne komisije Moskve.

Završen je treći i poslednji dan predsedničkih izbora u Ruskoj Federaciji. Zapad je, kao i prethodna dva dana, pokušao da se umeša i omete izbore, pa je tako presretnuto više od 90.000 sajber napada na portal Centralne izborne komisije, vladinih usluga i druge resurse koji se dovode u vezu sa izborima, a koji dolaze iz Ukrajine i Severne Amerike. 

Sva tri dana ostaće upamćeni po, do sada, neviđenim napadima sa ukrajinske teritorije na pogranične oblasti Ruske Federacije, ali i na biračka mesta i građane koji na teritoriji novih ruskih regiona prvi put izražavaju svoju biračku volju. Svi napadi su odbijeni, potvrdili su iz Kremlja, komentarišući napade ukrajinskih diverzanata u Belgorodskoj i Kurskoj oblasti.

Pročitajte OVDE šta Vučić kaže o Zapadu i Kosovu

Izvor: RT Balkan

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA