Najnovije

MEDVEDEV: Zapadni političari - tužan, ponekad smešan, ali zlokoban prizor

Zamenik Vladimira Putina na položaju predsednika Saveta bezbednosti Rusije - Dmitrij Medvedev koji je i lider vladajuće Jedinstvene Rusije - postavio je dijagnozu zapadnim liderima.

„Posmatram u šta u šta se pretvorio zapadni politički panoptikum. Tužan, ponekad smešan, ali zlokoban prizor.

Klovnovi iz zabavnih serija, koji nikada nisu radili ni dana u državnoj službi, kontrolišu akcije trupa i odlučuju o životima miliona nesrećnih ljudi, šaljući ih u sigurnu smrt.

Parlamentarni cirkus nakaza iz zemlje poraženog fašizma, koji sedi u Rajhstagu, zahteva da se njegovim neonacističkim sledbenicima pošalju rakete dugog dometa, uz rizik da njima samima na glavu počnu da padaju rakete još većeg dometa.

Dede, koje su sa svakim danom sve nemoćnije, koje su na nesigurnim nogama a u stanju neotklonjive demencije, pa teško shvataju o kome i o čemu se govori, grle se sa veselim kurvama koje glume udovice preminulih ruskih ekstremista.

Zapadni lideri dolaze u teatralne posete Kijevu na dan početka Specijalne vojne operacije kako bi odvratili sopstveno biračko telo od nagomilanih unutrašnjih problema i ponovo - u stanju akutne servilne egzaltacije - polizali prljavu čizmu američkog gazde.

Sitni Bonapartini naslednici, isprobavajući zlatne epolete strgnute pre dve stotine godina, žedni su osvete napoleonovskih razmera, žestoku i plasiraju izuzetno opasnu ludoriju o iskrcavanju trupa pojedinih zemalja NATO-a u Kijevu, kao i o novim oružjima za udar na Rusiju.

SNIMAK I NOVI DETALJI LIKVIDACIJE UKRAJINSKOG AGENTA: Pucao na FSB - "kijevski" Belorus (VIDEO)

Izvor: Fakti.org

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA