Najnovije

PADA SVE REDOM! Nove vesti, sledeći je Harkov (MAPA)

Prema izveštaju analitičara Bilda, Julijana Ropkea, ruske snage su u poslednja tri dana zauzele najmanje deset sela u Harkovskoj oblasti. Ovi podaci su podržani mapama koje su zasnovane na objektivnim podacima praćenja.

Detalji izveštaja

Napredovanje ruskih snaga: Ropke izveštava da su ruske snage postigle značajan napredak u Harkovskoj oblasti, zauzimajući najmanje deset sela u kratkom vremenskom periodu.Objektivni podaci i mape: Objavljene mape pokazuju geografski prikaz zauzetih područja, zasnovane na objektivnim podacima praćenja i analize.

Značenje zauzetih područja

Strateška važnost: Zauzimanje ovih sela omogućava ruskim snagama da učvrste svoje pozicije i osiguraju važne logističke i strateške tačke u Harkovskoj oblasti.Kontrola nad ključnim rutama: Ovaj napredak takođe pruža kontrolu nad važnim rutama i saobraćajnim čvorovima, što je ključno za dalje operacije i logističku podršku.

SADA I ZVANIČNO! Značajan napredak u oblasti Harkov, Rusi melju sve pred sobom (MAPA)

Ropkeova analiza

Efikasnost ofanzive: Analiza pokazuje da su ruske snage koristile efikasne taktike i koordinisane napade za brzo napredovanje i osiguravanje teritorije.Implikacije za ukrajinske snage: Ovaj razvoj događaja predstavlja značajan izazov za ukrajinske snage, koje moraju brzo prilagoditi svoje odbrambene strategije u odgovoru na rusko napredovanje.

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA