Najnovije

PODRŠKA IZ RUMUNIJE: Poslaćemo svim političarima sveta da Srbija nije kriva za Srebrenicu - Kosovo je Srbija!

Rumunska senatorka i predsednica SOS partije Diana Jovanović Šošoka izjavila je da se nada da UN neće usvojiti rezoluciju o Srebrenici i najavila da će lično uputiti otvorena pisma UN i svim političarima iz Evrope i sveta.
Vučić na zadnjoj sednici UN

Vučić na zadnjoj sednici UN

"Poslaću otvoreno pismo i moliti političare iz cele Evrope i sveta da pošalju otvorena pisma UN i da ponovo analiziraju vaš slučaj jer niste krivi za ono što se desilo u Srebrenici, kao ni za ono što se desilo na Kosovu", rekla je ona i naglasila da će i u pismu UN ponoviti da je Kosovo - Srbija.

Dodaje da se nada da se neće desiti da rezolucija bude usvojena.

"Ali, nažalost ako se desi, to znači da ćete biti najveći primer kako  jedna država može da bude okupirana na osnovu laži", rekla je Jovanović Šošoka i dodala da Srbija za obične ljude, za Rumuniju i njene političare neće biti "žigosana", već će biti heroj.

"Za nas, za prave ljude, za nas iz Rumunije, pa i političke ličnosti poput mene, vi ćete biti naši heroji. I zato moramo da vas branimo i da vam pomognemo da se odbranite pred ovim masovnim napadom", naglasila je Jovanović Šošoka.

Prema njenim rečima, Srbija mora da apeluje na svoj narod, na ljude iz svih krajeva i ne samo širom Srbije, već i u Evropi jer ima dosta država koje shvataju da su u opasnosti.

"Morate se braniti i tražiti od svih drugih država oko vas, uključujući i Rumuniju, da brane vašu državu i svoj narod. Ako uspeju sa vama, uspeće sa mnom, uspeće sa Bugarskom, uspeće sa Mađarskom, sa Makedonijom", kaže Jovanović Šošoka.

Kako je naglasila sve države na Balkanu imaju dužnost i obavezu da brane Srbiju.

Pročitajte OVDE kako se političari zezaju u Kotoru

Izvor: RT Balkan

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA