Najnovije

DA LI AMERIKANCI NEŠTO ZNAJU ŠTO SRBI NE ZNAJU!? Pokupovali svo oružje i municiju

Milenko Milinčić, srpski novinar koji živi na Floridi, kaže da su Amerikanci u samom startu pandemije pokupovali oružje i municiju jer je veliki strah i neizvesnost od onoga što sledi nakon pandemije. U njegovom uključenju u uživo programu produkcije "Heklm Kast" kaže da u američkim prodavnicama još jedino ima voća dok su ostali rafovi prazni.

Opustošena prodavnica oružja (Foto: Jutjub)

- Amerikanci kupuju oružje i municiju jer žele da zaštite svoje porodice – objašnjava Milinčić dodajući sa su u SAD svi naoružani. On kaže da je oružje pokupovano pre nego što je iz radnji nestalo brašna i toalet papir.

Milinčić kaže da se, uprkos napadima na Trampa od strane liberala, i da se SAD dobro bore sa pandemijom za razliku od EU. Milinčić kaže da je posle Italije najveća katastrofa u Španiji i da se broj mrtvih u Madridu krije, da nadležni ne uspevaju da pokupe sve preminule po stanovima.

U diskusiji povodom vanrednog stanja i epidemije učestvovali su urednici Pravde Igor Marinković, Svedoka Olivera Milivojčević i Vaseljenske Vesna Veizović, kao i osnivač Helm Kasta Nikola Šijan. U emisiji se analiziraju postupci Vlade Srbije i predsednika Srbije, poslednje vesti o pandemiji ali i globalna situacija.

Posebna pažnja posvećena je ponašanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića, medijskim manipulacijama vladajućih medija i drugim važnim temama. 

 

Helm Kast će nastaviti svake večeri tokom policijskog časa sa programom uživo.

Šta Miodrag Zarković kaže o vanrednim staru pogledajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA