Najnovije

BUUUUM! Crvena zvezda dovodi bivšeg igrača Partizana

Američki plejmejker Kodi Miler-Mekintajer, nekadašnji igrač Partizana je velika želja košarkaškog kluba Crvena zvezda za narednu sezonu, ekskluzivno saznaje portal "Basket News". Nekoliko izvora blizu kluba potvrdilo je ovu informaciju, što ukazuje na ozbiljne namere crveno-belih da pojačaju svoje redove.

Miler-Mekintajer, koji je nekada branio boje Partizana, ove sezone je blistao u Evroligi kao igrač španske Baskonije. Sa prosekom od 9.4 poena i 7.3 asistencije po utakmici, bio je jedan od najvažnijih igrača tima koji je stigao do plej-ofa. NJegova izvanredna igra privukla je pažnju mnogih klubova, ali je Crvena zvezda spremna da napravi konkretan korak kako bi ga dovela u svoje redove.

Izvori iz Španije navode da Baskonija želi da zadrži Miler-Mekintajera, ali Zvezda je spremna da ponudi adekvatne uslove koji bi mogli privoleti američkog košarkaša da se vrati u Beograd. Ovaj potez bi značajno pojačao tim Duška Ivanovića, koji teži da napravi korak više u Evroligi naredne sezone.

Miler-Mekintajer je poznat po svojoj sposobnosti da kontroliše tempo igre, kreativnosti u napadu i solidnoj odbrani, što ga čini idealnim pojačanjem za Zvezdu. NJegovo iskustvo u Evroligi i poznavanje regionalne košarke dodatno ga kvalifikuju za ovu ulogu.

POTRES NA MALOM KALMEGDANU! Sprema se velika detonacija, dvojica dobijaju otkaz

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA