Najnovije

TRAMP POKAZAO PRAVO LICE: Bombardovao bih Moskvu i Peking!

Ko god veruje da je Donald Tramp "pozitivac" u političkom establišmentu Amerike, mora da se seti da je prva stvar koju je izrekao nakon, sada već davne, inauguracije bio hvalospev na račun Klintonovih, iako je tokom cele svoje kampanje za Hilari Klinton imao samo teške reči kao što su "pokvarena", "robija", i slično. Prevrtljivac i klovn.
Tramp - namazanko ljigavi

Tramp - namazanko ljigavi

Sada je novom izjavom potvrdio da je on samo “jedan u nizu”, te da će teško na polju spoljne politike biti pomaka ukoliko dođe na vlast. 

Tramp je izjavio da bi „bombardovao Moskvu“ ako bi tokom njegovog mandata ruske snage ušle u Ukrajinu, piše list „Vašington post“.

- Na primer, na jednom od događaja za prikupljanje sredstava, Tramp je, iznenadivši neke sponzore, izjavio da bi bombardovao Moskvu i Peking ako bi Rusija (za vreme njegovog predsedničkog mandata) uvela trupe u Ukrajinu, a Kina na Tajvan - piše „Vašington post“.

Ranije je Tramp rekao da njegovu zemlju vode „idioti“ i „nekompetentni ljudi“. Po njegovim rečima, Vašington bi se u narednih pet meseci mogao naći „u trećem svetskom ratu“ zbog nekompetentnosti aktuelnog predsednika SAD DŽozefa Bajdena. Izbijanje sukoba u Ukrajini i Pojasu Gaze povezao je sa politikom aktuelne američke administracije, prenosi Sputnjik.

Pogledajte OVDE pevanje Milice Zavetnice i Ivice Dačića na Pinku

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA