Najnovije

NAROD CRNE GORE NE PODRŽAVA SRAMNU REZOLUCIJU! Spajić žestoko prekršio sopstveno obećanje

U novom Info jutru o podržavanju sramne rezolucije o Srebrenici od strane državnog vrha Crne Gore, pričao je Maksim Vučinić predsednik Radničke partije Crne Gore.

Maksim Vučinić, predsednik Radničke partije Crne Gore, ističe da je Jakov Milatović nastavio politiku Mila Đukanovića u Crnoj Gori i da je sramna odluka da se podrži rezolucija o Srebrenici.
- Srpski narod je pobedio u parlamentu i na glasanju iako je usvojena rezolucija. Amerikanci i Nemci i njihovi sateliti nisu pobedili. Sramna odluka državnog vrha Crne Gore nije odluka koju je hteo srpski narod u Crnoj Gori. Milatović je nastavio politiku Mila Đukanovića. LJudi su se odlučili za njih, ali nisu očekivali da će nastaviti Milovu politiku - rekao je Vučinić. 

Naš sagovornik dodaje i da se nije očekivalo da će Spajić pokršiti obećanje i da će državni vrh Crne Gore podržati rezoluciju.

- Nismo očekivali ovakav ishod da će Crna Gora podržati rezoluciju i obećanje Spajića je bilo da neće podržati rezoluciju. Lično se izvinjavam kao građanin Crne Gore i Srbin iz Crne Gore za podržavanje ove rezolucije. Ovo nije prvi put da Crna Gora ima odluke protiv Srbije, srpskog naroda ali i same Crne Gore. Nakon referenduma o odvajanju, pod Milovim režimom Srbi su bili građani drugog reda - kazao je Vučinić.

PREPISKA KOJA JE IZAZVALA SKANDAL U BUGARSKOJ! Šta je šef diplomatije poručio predstavniku u UN pred glasanje o Srebrenici

Izvor: Informer.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA