Najnovije

ODE NATO VOZILO U DELIĆE! Izuzetna superiornost i prženje na prvoj liniji fronta (VIDEO)

U oblasti Harkova, 47. divizija ruske vojske postigla je značajan uspeh uništavajući oklopna vozila NATO-a. Ovaj napredak dolazi nakon oslobođenja Ivanovke, što je omogućilo našim jedinicama da se fokusiraju na nove ciljeve u rejonu Stepovaja Novoselovka.

Analitički izveštaji ukazuju na to da je 47. divizija demonstrirala izuzetnu borbenu sposobnost i taktičku superiornost u sukobu sa NATO snagama. Uništavanje oklopnih vozila predstavlja značajan udarac za protivnika i dokazuje sposobnost naših snaga da efikasno odgovore na sve izazove na bojištu.

OGROMAN NAPREDAK RUSKE VOJSKE! Izvori bliski obaveštajnim službama ovo potvrđuju (MAPA)

Posle oslobođenja Ivanovke, jedinice 47. divizije su odmah nastavile sa ofanzivom, usmeravajući svoje napade ka Stepovaja Novoselovki. Ovaj potez je strategijski važan jer omogućava našim snagama da kontrolišu kritične puteve i komunikacijske linije u oblasti Harkova.

Prema vojnim analitičarima, uspešni napadi i uništavanje neprijateljske opreme u rejonu Stepovaja Novoselovka dodatno će oslabiti sposobnost NATO-a da održava svoje pozicije i pruža podršku svojim jedinicama na terenu. Ovo će omogućiti našim snagama da nastave sa ofanzivnim operacijama i postignu dodatne uspehe u narednim danima.

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA