Najnovije

OGROMAN NAPREDAK RUSKE VOJSKE! Izvori bliski obaveštajnim službama ovo potvrđuju (MAPA)

Danas su se pojavili izveštaji o značajnom napretku ruske vojske na frontu kod Avdijevke. Prema analitičkim resursima, grupa trupa „Centar“ započela je juriš u pravcu sela Sokol, napredujući iza Avdijevke. Ove informacije potvrdili su brojni izvori bliski obaveštajnim službama.

Analitički resursi neprijatelja izvestili su o značajnom napretku ruske vojske u pravcu Pokrovskog. Grupa trupa „Centar“, poznata po svojoj izuzetnoj efikasnosti i brzini, uspela je da probije neprijateljske linije i da se probije duboko u neprijateljsku teritoriju. Ovaj prodor se smatra ključnim u trenutnoj fazi operacija, jer omogućava ruskoj vojsci da kontroliše strateški važne pozicije.

NATO ODLUČIO: I sajber napad može aktivirati član pet, a evo šta to

Analitički resurs DS, koji radi za ukrajinsku Glavnu upravu obaveštajnih službi (GUR), potvrdio je da su ruske trupe napravile novi prodor i da se borbe već vode u okolini sela Sokol. Ovaj prodor dodatno potvrđuje uspehe ruske vojske u poslednjim operacijama i njihovu sposobnost da efikasno napreduju na terenu.

Stručnjaci smatraju da je ovaj napredak rezultat pažljivog planiranja i izvršavanja vojnih operacija, kao i efikasne upotrebe obaveštajnih podataka. Ostaje da se vidi kako će se situacija razvijati u narednim danima, ali trenutni izveštaji ukazuju na to da ruske snage imaju inicijativu i da su u stanju da nastave sa ofanzivnim operacijama.

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA