Najnovije

VELIKI UDARAC ZA ZVEZDU PRED FINALE! Jedan od ključnih igrača ne igra protiv Partizana?

Problemi i u Crvenoj zvezdi pred finale Košarkaške lige Srbije! Kako navodi portal "Maksbet Sport", centar crveno-belih DŽoel Bolomboj (30) zbog povrede propustiće prvi meč protiv Partizana, a postoji bojazan da bi mogao da odsustvuje i kroz čitavu plej-of seriju!

Iskusni američki centar, koji ima pasoše Rusije i Ukrajine, propustio je drugu utakmicu protiv FMP Železnika u polufinalu i verovatno neće biti na raspolaganju Janisu Sferopulosu do kraja finalne serije. Problem koji muči Bolomboja je ruptura mišića, a treba istaći da je bio neizvestan čak i za finale ABA lige protiv najvećeg rivala, kada je takođe imao povredu šake, zbog koje je bio upitan.

Bolomboj je ove sezone jedan od najkonstantnijih igrača Zvezde, a njegove dobre igre nagrađene su i produžetkom ugovora još početkom 2024. godine. U nedavnoj finalnoj seriji protiv Partizana bio je jedan od najzaslužnijih za to što je Zvezda slavila sa 3:0.

Probleme, podsetimo, ima i Partizan, samo nešto drugačije prirode. Kako je danas saopštio klub iz Humske, brazilski centar Bruno Kaboklo napustio je klub samoinicijativno i otputovao za Orlando, što znači da će i jedna i druga ekipa biti oslabljene pod košem za predstojeće duele.

Finalna serija Crvene zvezde i Partizana kreće u ponedeljak, a prednost domaćeg terena imaće aktuelni šampioni Srbije i regiona, košarkaši Zvezde.

SUZE U OČIMA RUSKIH VOJNIKA: Oni su razmenjeni, pukom srećom živi (VIDEO)

Izvor: Informer.rs
 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA