Najnovije

GORI OFANZIVA NA ČASOV JAR! Padobranci upadaju, pojavio se snimak (VIDEO)

U nastavku ofanzive kod Časovog Jara, ruski padobranci uspešno su izvršili napad na ukrajinsku jedinicu koristeći protivtenkovske vođene rakete Fagot. Izviđačka grupa padobranaca otkrila je napredovanje ukrajinskih snaga i dovela neprijatelja u domet preciznog hica, čime su uništili neprijateljske jedinice.

Operacija je izvedena u teškim uslovima, ali zahvaljujući vrhunskoj obuci i opremi, ruski padobranci su pokazali izuzetnu efikasnost u borbi. Protivtenkovske vođene rakete Fagot su se pokazale kao ključni element u ovoj akciji, omogućavajući precizne i smrtonosne udare na neprijateljske ciljeve.

Ruska vojska napreduje u svim pravcima

Prema rečima komandanta operacije, ova akcija predstavlja značajan korak u osiguravanju bezbednosti na ovom delu fronta. „Naši vojnici su pokazali visoku profesionalnost i hrabrost u suočavanju sa neprijateljem. Ova pobeda je odraz njihove posvećenosti i sposobnosti,“ izjavio je komandant.

Ovaj uspeh padobranaca kod Časovog Jara predstavlja važnu tačku u tekućim operacijama i značajno podiže moral ruskih snaga. Ofanziva se nastavlja sa ciljem osiguranja stabilnosti i bezbednosti u regionu.

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA