Najnovije

Teo ostao u Zvezdi!

Spekulisalo, očekivalo se, a sada je i zvanično: Miloš Teodosić je ostao u Crvenoj zvezdi i potpisao novi ugovor sa crveno-belima.„Ole, ole, ole“, kratko su napisali iz Zvezde u opisu kratkog videa, aludirajući na pesmu koju navijači pevaju Teodosiću.

Prošlog leta Teodosić je stigao u Zvezdu, s kojom je osvojio tri trofeja – po jedan u ABA ligi, Kupu Radivoja Koraća i Superligi Srbije.
Crvena zvezda je na zvaničnom sajtu potvrdila vest.

„Osvajač triple krune sa Crvenom zvezdom i jedan od najboljih košarkaša koje je ova zemlja imala, Miloš Teodosić produžio je ugovor sa voljenim klubom, i nosiće crveno beli dres i u sezoni 2024/2025! Ostanak lidera ove ekipe na terenu i u svlačionici predstavlja ogromno pojačanje za KK Crvena zvezda za koji je Miloš prethodnu sezonu odigrao sa velikim uspehom, ali i motivacijom i željom da pomogne klubu i timu u svakom smislu.

Suve brojke koje je ostvario nastupajući u četiri takmičenja, ne mogu da dočaraju uticaj koji je Zvezdina 'četvorka' imala u prethodnoj sezoni na terenu i u svlačionici. Završnice svih takmičenja u kojima je pomogao da naš klub osvaja trofeje, počev od Kupa Radivoj Korać u Nišu koji je odigrao na jednoj nozi, završnice ABA lige ili pojedinih utakmica Evrolige (MVP 16.kola Evrolige sa Makabijem) pokazale su zašto je za KK

Crvena zvezda od izuzetne važnosti da ima Miloša Teodosića, lidera, Zvezdaša i igrača takvog kvaliteta i u narednoj sezoni“, stoji u saopštenju.

Teodosić je odigrao 27 utakmica u Evroligi za Zvezdu, uz prosek od 9,4 poena, 5,9 asistencija i dva skoka. U ABA ligi je na 24 meča skupio 7,7 poena i pet završnih dodavanja.

PROBIJENE UKRAJINSKE LINIJE! Potpuni slom ukrajinskih snaga

Izvor: Sputnik.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA