Najnovije

RUSKA VOJSKA KREĆE NAPRED! Savladan brutalan otpor ukrajinske armije (VIDEO)

Ruska vojska ostvaruje značajan napredak u Krasnogorovki, suočavajući se sa žestokim otporom ukrajinskih oružanih snaga. Prema poslednjim izveštajima, borbe su najintenzivnije na pravcu Kurahovskog, gde 5. brigada sprovodi juriš na neprijateljska utvrđenja u bloku visokih zgrada na istoku grada.

Na snimcima koji su se pojavili na zvaničnim kanalima, vidi se kako jurišna grupa ruske vojske vodi borbe u zgradi na ulici Sovetska. Ove snimke potvrđuju i izveštaji sa terena koji ukazuju na žestoke sukobe u ovom delu grada.

Ukrajinski izvori su juče objavili da su ruske snage zauzele ulice Železnodorožnaja, LJermontova, Gogolja i Ustava u južnom delu Krasnogorovke. Ove ulice su sada pod kontrolom ruskih snaga, što predstavlja značajan napredak u njihovoj ofanzivi.

Pored ovih ulica, poslednjih dana su se vodile i žestoke borbe na ulicama Sumska i Centralna, gde su se obe strane suočile sa teškim gubicima i intenzivnim sukobima. Ruska vojska nastavlja sa svojom ofanzivom, dok ukrajinske snage pružaju snažan otpor u pokušaju da odbrane svoje pozicije.

UKRAJINCI LANSIRALI ŽESTOKE UDARE IZ STAMBENOG NASELJA: Rusi ih brzo provalili, pa krenula bežanija (VIDEO)

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA