Najnovije

ANA BRNABIĆ: Postoji pretnja po njegov život

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je "jedini ozbiljan, odlučan borac protiv mafije i organizovanog kriminala predsednik Srbije Aleksandar Vučić", kao i da "postoji pretnja po njegov život" dok god je šef "kavačkog klana" Radoje Zvicer na slobodi.

„Vučić je ne samo brana da ovom zemljom i regionom zavlada organizovani kriminal i mafija, već je garant sigurnosti i stabilnosti Srbije“, rekla je Brnabić na Hepi televiziji, komentarišući transkript razgovora Zvicera i njegovog saradnika iz crnogorske policije LJuba Milovića, koji su objavili crnogorski mediji, a u kojem se preti Vučiću.

Ona je rekla da Zvicer, koji je na slobodi, „predstavlja najozbiljniju pretnju po život predsednika Aleksandra Vučića“.

Ana Brnabić je navela da je Zvicer rekao da će Vučića „medijski da udari“ i dodala da te „medijske udarce možemo da vidimo non-stop“.

„To su kontinuirani medijski udarci i napadi na Vučića i njegovu porodicu, to je kontinuirana dehumanizacija o kojoj mi pričamo i pokušavamo da pričamo svih ovih godina, a vi sada vidite dokaz kroz ovu skaj prepisku da je to i bio plan“, rekla je Ana Brnabić.

Prema njenim rečima, to uvek ide „preko onih koji su nekako navezani na neke zapadne fondove, koji su zaštićeni kao istraživački novinari i mediji“.

Dodala je da se informcije, čije su izvor advokati mafijaša, puštaju kroz njihove istraživačke medije, a zatim se šire i kroz Skupštinu Srbije preko poslanika opozicije.

„Koga to ne zabrinjava i ko želi i od tih medija i te opozicije da učestvuje u tome, svesno ili nesvesno treba da se zapita šta radi dok ne bude bilo kasno zato što smo mi već jednom u Srbiji imali ubistvo tada predsednika Vlade“, rekla je Ana Brnabić.

Ana Brnabić je kazala i da stiče utisak da javnost nije svesna kolika opasnost preti po život Vučića.

Vučić je „jedina brana toj mafiji, a oni ga udaraju preko medija“.

„Oni imaju svoje medijske ispostave koje neke svesno, neke nesvesno, neki političari svesno, neki nesvesno, ali svi rade isti posao i svi su na istom zadatku“, rekla je ona.

Navodeći da najoštrije osudila svaki vid nasilja nad bilo kim, a posebno prema prosvetnim radnicima, Ana Brnabić je istakla da je potrebno da se čitavo društvo okupi i da je to jedna od onih stvari u kojima ne bi smelo da bude ni političkih razlika, ni obračuna.

„Kada god iskoristite, a nažalost, naša opozicija to obilato koristi, tako nešto za političke obračune vi onda umanjujete to nasilje, vi ga relativizujete i praktično reletivizujete odgovornost samih nasilnika zato što kažete pa nisu baš oni krivi“, rekla je Ana Brnabić.

Ana Brnabić je optužila opoziciju da su nasilnici i da im je jedina politika nasilje.

Salva ruskih raketa zbrisala cele gradske blokove! Rusi upadaju u Časov Jar, linija odbrane sravnjena sa zemljom! (VIDEO)

Izvor: Fonet

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA