Najnovije

SKANDAL U CRNOJ GORI: Spajić kasnio četiri minuta na sastanak, bugarski predsednik otišao

Sastanak je bio planiran za 17.00 časova i bugarski predsednik je došao na vreme, ali je nakon četiri minuta čekanja napustio zgradu Vlade u Podgorici zajedno sa delegacijom te države.

Premijer Crne Gore Milojko Spajić kasnio je na sastanak sa bugarskim predsednikom Rumenom Radevim, koji se nalazi u zvaničnoj poseti Crnoj Gori, pa je delegacija Bugarske demonstrativno napustila zgradu vlade u Podgorici.

Sastanak je bio planiran za 17 časova i bugarski predsednik je došao na vreme, ali je nakon četiri minuta čekanja napustio zgradu.

Iz Vlade Crne Gore naveli su da je Milojko Spajić "imao veliki želju da se sastane sa bugarski predsednikom, uprkos zgusnutoj agendi, ali da je raniji sastanak sa nemačkom turističkom kompanijom trajao tri minuta duže od planiranog".

Rumen Radev se danas sastao u Cetinju sa predsednikom Crne Gore Jakovom Milatovićem, a potom u Podgorici sa predsednikom Skupštine Andrijom Mandićem.

Predsednik Bugarske, članice Evropske unije, došao je sinoć u Crnu Goru i prema protokolu na aerodromu ga je uz državne počasti dočekao zamenik predsednika Vlade Aleksa Bečić.

Bugarski predsednik bi večeras trebalo da prisustvuje svečanoj večeri koju njemu u čast organizuje Milatović.

UKRAJINSKI LOV NA RUSKE NOVINARE! Pokušaj da se ubije istina

Izvor: Rt.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA