Najnovije

HAOS KOD NOVOSADSKOG SAJMA: Bačen suzavac na građane (VIDEO)

Kod Novosadskog sajma je otkriven tzv. pozivni centar SNS-a i okupljeni građani su došli u manji sukob sa policijom koja je sprečavala ulazak u prostorije, a zatim je bačen i suzavac na okupljenu masu.
Ludilo...

Ludilo...

Ranije danas su ovakvi pozivni centri SNS-a otkriveni na Banjici, na Novom Beogradu, kao i na Čukarici u Beogradu. SNS tvrdi da je reč o legalnim pozivnim centrima koji služe za komunikaciju sa simpatizerima i članovima SNS-a u toku izbornog dana, a opozicija tvrdi da je reč o izbornoj krađi i manipulaciji.

Gradski odbor novosadskog SNS-a je saopštio da su zakupili prostorije na Novosadskom sajmu i da je reč o legalnoj radnji, te da su njihovi aktivisti napadnuti od strane “vandala i kriminalaca”. Novosadski SNS tvrdi da ovaj pozivni centar radi već tradicionalno na svakim izborima.

„Vandali i kriminalci, njih oko 100, pokušali su da provale u predmetne prostorije i tom prilikom su razvaljivali vrata, i uništavali sve pred sobom. Predvođeni Mišom Bačulovim, Brajanom Brkovićem i Miranom Pogačarom isekli su struju u predmetnim prostorijama na Novosadskom sajmu i na taj način ugrozili živote svih prisutnih na premetnoj lokaciji što je direktan teroristički čin i uništavanje elektrodistribucione mreže Republike Srbije“, naveo je Gradski odbor SNS u Novom Sadu u saopštenju.

Pogledajte trenutak bacanja suzavca na okupljenu masu kod Novosadskog sajma:

Pročitajte OVDE o incidentu na Banjici u pozivnom centru SNS-a

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA