Najnovije

HAOS NA BANJICI: Naprednjaci uhvaćeni u krađi izbora!? (VIDEO)

Sportski centar Voždovac na Banjici je pretvoren u kol centar Srpske napredne stranke, a opozicija tvrdi da je reč o "krađi izbora".
Izbori na Banjici - krađa ili legalna stvar...

Izbori na Banjici - krađa ili legalna stvar...

Članovi Narodnog pokreta Srbije su ušli u jednu od sala ovog sportskog centra, gde su raspoređeni članovi SNS-a koji pozivaju ljude da glasaju. 

Opozicija tvrdi da je ovo kršenje izbornih pravila i da je reč o krađi izbora, dok članovi SNS-a navode da je sve legitimno i legalno i da kol centar služi za komunikaciju sa simpatizerima i članovima njihove stranke.

Pored članova Narodnog pokreta Srbije, u salu je došao i narodni poslanik Radomir Lazović, predsednik “Zeleno-levog fronta - Ne davimo Beograd” i jedan od čelnika koalicije “Biram borbu!”.

U ovaj sportski centar je došla i ekipa Informera, kao i njihov urednik Dragan J. Vučićević koji brani SNS i u toku je “prepucavanje” sa članovima Narodnog pokreta Srbije i Radomirom Lazovićem. Pristigla je i televizijska ekipa N1, a očekuju se i drugi mediji i po svemu sudeći stvar bi mogla eskalirati u novu političko-izbornu krizu.

Pogledajte objavljeni video materijal Narodnog pokreta Srbije:

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA