Najnovije

HAOS U PARTIZANU! Željkov tim se raspada pred finale… Košarkaš spakovao kofere i napustio klub!

Šok pred finale domaćeg prvenstva. Partizan od ponedeljka kreću u još jednu bitku sa Crvenom zvezdom i pokušaće da dođe do prvog trofeja u sezoni.

Posle Frenka Kaminskog, Pi DŽej Doužera i DŽejmsa Nanelija, Željko Obradović je ostao bez još jednog košarkaša pre finalnu seriju. Centar crno-belih, Bruno Kaboklo, samovoljno je spakovao kofere i otputovao za Orlando.

Navodno su u pitanju reprezentativne obaveze u nacionalnom dresu Brazila, ali bez obzira na to Kaboklo je strogo prekršio klupsku disciplinu.
KK Partizan hitno se oglasio posle ove situacije, a mi prenosimo njihovo saopštenje u celosti:

– Centar Partizana Bruno Kaboklo, grubo je tokom jučerašnjeg dana prekršio klupsku disciplinu i svojevoljno napustio tim pred finale Superlige Srbije. Igrač je bez dozvole Kluba i bilo kakvog obaveštenja otputovao za Orlando, navodno zbog obaveza u nacionalnom timu Brazila.

KK Partizan se u svojoj istoriji nije susretao sa ovakvim potezima igrača i učiniće sve pravne korake da na najbolji mogući način zaštiti svoje interese. Bruno Kaboklo je svojevoljnim napuštanjem tima učinio presedan i na taj način ostavio saigrače bez pomoći u finalu. Protiv Igrača je odmah pokrenut disciplinski postupak.

 Kako bi se izbegle bilo kakve spekulacije u javnosti, KK Partizan ovim putem potvrđuje da su finansijske obaveze prema Brunu Kaboklu blagovremeno izmirene i da nikako novac ne može biti uzrok njegovog svojevoljnog odlaska.

 U ovom trenutku, Klub ima opciju u ugovoru da Igrača zadrži i naredne sezone, a odluku o daljim potezima će doneti u danima pred nama – piše u saopštenju KK Partizan. 

HAOS NA BANJICI: Naprednjaci uhvaćeni u krađi izbora!? (VIDEO)

Izvor: Maxbetsport.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA