Najnovije

LUDILO NA ČUKARICI: Članovi SNS-a pobegli nakon što je pozvana policija! (VIDEO)

Slavica Radovanović, narodna poslanica i potpredsednica Narodnog pokreta Srbije, otkrila je tzv. "pozivno-izborni" centar SNS-a u prostorijama bokserskog kluba na Čukarici i snimila na stolovima raznu dokumentaciju ustvrdivši da je reč o manipulaciji biračkim spiskovima i glasačkim listićima, odnosno, da je u toku izborna krađa, a zatim je odmah i pozvala policiju.
Čukarica

Čukarica

Reakcija ljudi zatečenih u prostoriji je bila neočekivana. Oni su prosto zaključali prostorije i pobegli sa lica mesta, što je narodna poslanica i snimila mobilnim telefonom.

Ovo je jasan znak da je reč o nelegalnim radnjama, a ostaje da se vidi da li će biti pokrenuta istraga i kako će se dalje razvijati situacija.

Podsećamo, ranije su slični centri SNS-a otkriveni na Novom Beogradu i na Banjici. Na Banjici je došlo do oštre rasprave između članova Narodnog pokreta Srbije i članova SNS-a, a pojavile su se i ekipe medija N1 i Informera.

SNS tvrdi da je reč o legalnim pozivnim centrima koji služe za komunikaciju sa simpatizerima i članovima SNS u toku izbornog dana, dok opozicija tvrdi da je reč o izbornoj krađi i grubom kršenju izbornih pravila, te manipulaciji glasačkim listićima i biračkim spiskovima. Oglasila se i Ana Brnabić navodeći da je reč o medijskoj hajci protiv vladajuće stranke.

Poslanica Radovanović je objavila dva snimka, jedan snimak prikazuje njen ulazak u prostorije, a drugi snimak prikazuje bežanje članova SNS-a sa lica mesta nakon što je pozvana policija.

Poslanica Radovanović je upozorila članove SNS-a da moraju ostati na licu mesta i da je policija pozvana, ali su oni bez obzira na upozorenje narodne poslanice pobegli.

Pogledajte snimke sa Čukarice:

Pročitajte OVDE o pozivnom centru SNS-a na Banjici

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA