Najnovije

OPET SE OGLASILA BRNABIĆKA: Da, i? U čemu je problem? (VIDEO)

Nakon jutrošnjeg oglašavanja u javnosti povodom informacija o kršenju izbornih pravila i incidenata koji su se desili u pojedinim delovima grada Beograda, jedna od čelnica SNS-a i predsednica Narodne skupštine Srbije, Ana Brnabić, opet je izašla u javnost sa novim objavama na mreži Iks.
Brnabić

Brnabić

“Da, i? Imamo pozivni centar. Imamo članove koji, na dan izbora, pozivaju druge članove i simpatizere, članove porodice, komšije i prijatelje da ih zamolimo da izađu na izbore i glasaju. Imamo stranku koja ima jaku infrastrukturu i koja je dobro organizovana.”, piše Brnabićka na mreži Iks.

“U čemu je problem? Očigledno u tome što, umesto da sede u svojim pozivnim centrima i rade, oni sede u našim i čude se zašto stranke imaju pozivne centre. Verovali ili ne, neki od lidera opozicije sede u jednom našem pozivnom centru u Beogradu već tri sata i ne deluje kao da imaju bilo šta drugo pametnije da rade?!?”, stoji u objavi predsednice Narodne skupštine Srbije.

Ona je ovo objavila kao reakciju na snimak pozivnog centra u Novom Sadu koji je objavila opozicija, a zatim je nastavila sa još jednom objavom na mreži Iks komentarišući incident koji se desio na Dorćolu i fizički obračun narodnog poslanika Radomira Lazovića sa aktivistima SNS-a.

“Prvo smo čuli da je "prebijen" Radomir Lazović na Dorćolu, onda su priču promenili i rekli da je "napadnut", a onda su sami objavili snimak koji pokazuje ne samo da on nije ni prebijen, ni napadnut, već da on provocira čoveka, unosi mu se u lice, ne da čoveku da se pomeri od konflikta, već njih desetoro kidiše na jednog čoveka i prave incident. Pre toga su sebi dali za pravo da ga "isleđuju" u njegovom lokalu, da oni proveravaju ko tamo šta radi. Šta je sledeće? Da upadaju u stanove i proveravaju da li zovemo naše članove porodice i prijatelje da ih zamolimo da izađu i glasaju? LJudi, kada ćete shvatiti - izbori se ne dobijaju tako što jurite naše ljude da ne bi glasali, već tako što izvedete svoje ljude na glasanje. Đorđe Pavićević je 5 sati sedeo u našem pozivnom centru na Banjici. Pet sati na dan izbora sedite u kol centru neke stranke (a da nije stranka čiji ste član), umesto da 5 sati pozivate vaše ljude, odete po njih, odvezete ih na glasanje, pomognete tim ljudima da onda oni izvedu svoje prijatelje i tako pobedite na izborima! Kad bi ovako revnosno kako maltretiraju članove i simpatizere SNS-a, ili bilo koga za koga misle da glasa za nas, motivisali svoje - to bi bila već ozbiljna politička utakmica.”, piše Brnabićka u svojoj drugoj objavi.

Podsećamo, danas je u toku dana došlo do više incidenata, gde su opozicioni aktivisti i političari došli u sukobe sa članovima SNS-a na mestima u Beogradu gde su organizovani pozivni centri Srpske napredne stranke.

SNS tvrdi da je reč o potpuno legalnim aktivnostima i da je reč o centrima za koordinaciju stranačkih aktivnosti tokom izbornog dana i komunikaciju stranke sa simpatizerima i svojim članovima, dok opozicija tvrdi da je reč o izbornim krađama i manipulaciji biračkim spiskovima.

Pogledajte njene objave:

Pročitajte OVDE o prognozama u vezi evropskih izbora i rastu desnice

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA