Najnovije

OPŠTA ESKALACIJA: Oglasila se i Ana Brnabić - opozicija i SNS u klinču i na Novom Beogradu i na Banjici!

Predsednica Narodne skupštine i potpredsednica Glavnog odbora SNS-a, Ana Brnabić, oglasila se na mreži Iks nakon informacija i vesti o neregularnostima na izborima i pozvala na mir i na fer kampanju. Nešto ranije desio se incident kada su članovi Narodnog pokreta Srbije ušli u sportski centar Voždovac na Banjici i ustvrdili da SNS vrši neregularne radnje organizujući kol centar u ovom sportskom centru.
Brnabić

Brnabić

Nakon toga u javnost su izašle i informacije o kol centru SNS-a i na Novom Beogradu. Dok opozicija tvrdi da je reč o krađi izbora, članovi SNS-a tvrde da kol centri služe za komunikaciju sa simpatizerima i članovima njihove stranke i da je stvar potpuno legalna.

U sportskom centru na Banjici su članovi Narodnog pokreta Srbije i Radomir Lazović, narodni poslanik i predsednik Zeleno-levog fronta, ali i urednik Informera, Dragan J. Vučićević koji se konfrontirao predstavnicima opozicije.

Brnabić poziva na smirivanje tenzija i tvrdi da nema nikakvih pogrešnih radnji u organizaciji kol centara.

"Od jutros je u toku organizovana hajka i plasiranje poluistina i lažnih vesti protiv SNS, kako bi se u javnosti stvorila slika da postoje neregularnosti na izborima. Svaka stranka ima svoje pozivne centre - imale su oduvek, imaju i imaće. Na dan izbora, naši aktivisti odatle pozivaju naše članove i simpatizere da izađu na izbore i glasaju. Šta je problem? O čemu se radi? Od kada je ovo prekršaj? Prvo ste nam branili da imamo kampanju od vrata do vrata, sada da imamo pozivne centre, sutra ćete nam braniti da učestvujemo na izborima. To je demokratija? Još jednom, pozivam sve na strpljenje i mir, na fer kampanju i poštovanje svih u Srbiji", napisala je na mreži Iks Ana Brnabić.

Pogledajte objavu Brnabićke:

Pročitajte OVDE više o haosu na Banjici i kol centru SNS-a

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA