Najnovije

SKANDAL ZA SKANDALOM: Opozicija na Čukarici otkrila još jedan "naprednjački izborni centar"! (VIDEO)

Nakon Novog Beograda i Banjice, otkriven je još jedan izborni pozivni centar SNS-a, a u pitanju su prostorije bokserskog kluba na Čukarici.
Čukarica

Čukarica

Narodni pokret Srbije je prvo otkrio pozivni centar SNS-a na Banjici i objavio video zapis koji je izazvao veliku pažnju medija, a sada je ova stranka objavila i snimak sa Čukarice.

Ana Brnabić, jedna od čelnica Srpske napredne stranke, oglasila se povodom svega i tvrdi da je organizovanje stranačkih pozivnih centara legalna stvar i da je reč o medijskoj hajci koja se vodi protiv SNS-a, dok opozicija tvrdi da je reč o manipulaciji biračkih spiskova i krađi izbora.

Pozivno-izborni centar SNS na Čukarici je otkrila narodna poslanica Slavica Radovanović, inače potpredsednica Narodnog pokreta Srbije. Ona tvrdi da je snimila “glasačke listiće i izborne spiskove”, a pozvana je i policija, navodi se u objavi na mreži Iks.

Nakon što je poslanica Radovanović pozvala policiju, članovi SNS-a koji su bili u prostorijama su zaključali prostoriju i praktično pobegli sa lica mesta, što je jasan znak da stvari nisu “potpuno čiste”.

Pogledajte snimak sa Čukarice:

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA