Najnovije

Radio je za Prigožina, sada je izneo šokantnu tvrdnju o njegovoj smrti! "Nijedan Vagnerovac vam to neće reći!"

Boris Grišin, bivši radnik jedne od kompanija Jevgenija Prigožina, rekao je da ne veruje da je osnivač Grupe Vagner mrtav.

Grišin je dao zapanjujuću izjavu o smrti svog šefa. On je rekao da ne veruje u smrt osnivača Vagnera Prigožina. Prema njegovim rečima, Prigožinova smrt je "mogla da bude inscenirana".

- Generalno, ja sam protiv svih fantazija, spekulacija i teorija zavere. Ali ne u ovom slučaju. Dok sam radio za Prigožina, brzo sam se navikao da se ničemu ne čudim i da budem spreman za najneobičnije zadatke - rekao je Boris Grišin u komentaru  za NEVS.ru.

- Postojao je period kada je Prigožin zapravo imao na raspolaganju privatne jurišne avione i frontalne bombardere. Mislim da za osobu sa takvom biografijom insceniranje sopstvene smrti uopšte nije nešto nemoguće. Nisam sreo nijednog Vagnerovca koji je verovao u Prigožinovu smrt - dodao je on.
Pripadnici Grupe Vagner zauzeli su Soledar i Bahmut, pružajući ogromnu pomoć regularnim ruskim trupama.

Podsetimo, Prigožin je poginuo 23. avgusta 2023. godine kada se njegov privatni avion u Tverskoj oblasti. Sa njim je stradao i Dmitrij Utkin, prvi komandant Vagnera, kao i još osmoro ljudi u letelici, od kojih tri člana posade. Neki veruju da je avionska nesreća nameštena. Međutim, genetsko testiranje je potvrdilo Prigožinovu smrt.

ORBAN O MIGRANTIMA I EU BIROKRATAMA: Menjaju belo hrišćansko...

Izvor: Informer.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA