Najnovije

Vučić: Moramo biti spremni za svaki scenario

Predsednik Srbije Alkeksandar Vučić prisustvuje obeležavanju Dana policije na Makišu.

Živimo u svetu u kome nema sigurnosti, stabilnosti i nemoguće je sagledati šta je to što će se zbivati i zato moramo razmišljati o svojoj zemlji i biti dobro pripremljeni za svaki scenario, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom obeležavanja Dana policije na Makišu nakon što je pripadnicima policije uručio Zlatne medalje za zasluge, posvećenost i hrabrost.

Bezbednost svih naših građana od presudnog je interesa za Srbiju, rekao je predsednik, dodajući da je zadovoljan radom MUP-a.

"U vreme inverznog i neretko perveznog pristupa dela medije i javnosti javnim službama, policija se neretko predstavlja kao teroristička organizacija. Naša policija je narodna policija, uvek je bila uz svoj narod. Više od 300 srpskih policajaca izgubilo je živote u istinski neravnopravnoj borbi protiv albanskih terorista i NATO-a", rekao je Vučić.

On je pripadnike policije zamolio da svi građani osete kako policija ima jednak odnos prema svima njima, da posebno štite žene, da nikada "u džakovima ne isporučuju srpske građane"....

"Klima se menja. Mogli ste da vidite šta se događa u regionu. Važno je da budemo spremni za gašenje požara, i zato kupujemo dodatnu opremu za vatrogasce. Uvek budite spremni da pomognete našim komšijama, i našim prijateljima ako se za to ukaže potreba", poručio je Vučić.

Uskoro opširnije…

RUSKE TRUPA NAPREDUJU NA VIŠE FRONTOVA! Ulaze u dubinu teritorije preko 4 kilometra

Izvor: Rt.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA