Najnovije

"Vrlo brzo ćemo pozvati građane da pruže otpor"

Nova Demokratska stranka Srbije (DSS) je ocenila da vladajuća većina u glavnom gradu, na čelu sa Aleksandrom Šapićem, ne može da bude legitimna zbog, kako su naveli, „farse koja se dogodila 2. juna“, kada su održani lokalni izbori, na osnovu čijih rezultata je Šapić danas reizabran za gradoinačelnika.

„Novi DSS nema nameru da daje legitimitet predstavi koja je napravljena u režiji američkog ambasadora Kristofera Hila i (predsednika Srbije) Aleksandra Vučića, s obzirom da od prethodno traženih izbornih uslova nije ispunjen niti jedan kako bi se ispunio minimum za koliko-toliko fer izbore“, naveo je gradski odbor te stranke.

Ta stranka smatra da odluke koje budu donete, a koja su posledice takvih izbora, ne mogu da se smatraju legitimnim, već se „mogu samo posmatrati isključivo kao delovanje određene grupe ljudi koji su interesno povezani kako bi se nastavilo plansko uništavanje srpske prestonice“.

„Stoga ćemo, kao što smo i najavili, vrlo brzo pozvati građane da ovako izabranoj vlasti pružimo odlučan otpor“, najavljeno je u saopštenju.

Kijev izgubio 2000 vojnika za samo 24 sata

Izvor: Danas

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA