Najnovije

URAGAN POTPUNO RAZBIO UKRAJINSKU FORMACIJU! Rusima još malo ostalo do Kupjanska

Posada MLRS-a Uragan grupe snaga 1. gardijske tenkovske armije Zapad udarila je u kolonu vozila Oružanih snaga Ukrajine tokom rotacije, rekao je za RIA Novosti zamenik komandanta 275. puka kome ne nadimak Levijatan.

Prema njegovim rečima, na ovoj deonici fronta danonoćno rade ekipe Uragana.

- Ova posada borbenog vozila Uragan je često bila najbolja, a sada je i ostala najbolja na terenu. Osoblje je pogodilo mnoge mete, a samohodno artiljerijsko oruđe, kao što je „Krab“ pogonska haubica odlično funkcioniše, tako da je posada dobro uigrana, spremna da izvrši svaki zadatak koji joj se dodeli - rekao je Levitan.

LJudstvo je izašlo na kraj sa postavljenim zadatkom, naznačeni ciljevi su pogođeni, najbolja posada je uvek spremna da izvrši svaki zadatak, pogodila je kolonu vozila i poremetila rotaciju neprijatelja, rekao je sagovornik agencije, komentarišući rezultate. rad artiljeraca.

Prema rečima komandanta borbenog vozila sa pozivnim znakom „Jager“, MLRS „Uragan“ je jedan od prioritetnih ciljeva za Oružane snage Ukrajine na ovom sektoru fronta.

„Auto je interesantno MLRS „Uragan“, iza njih je prioritet neprijatelja na nama.

- Štetni faktor je veliki, može da napravi veliku štetu, ako su to neke od istih kolona, onda su ovo. polomljeni točkovi, invalidska oprema, ako su ljudi, onda je to mnogo povreda - objasnio je „Jager“ za RIA Novosti.

VELIKOALBANSKI PREDSEDNIK ALEKSANDAR VUČIĆ Okupatoru u Prištini dao je sve ono što nije nijedna vlast još od Drugog svetskog rata!

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA