Najnovije

RASTU TENZIJE PRED FINALNU SERIJU! Partizan odbio Zvezdinu ponudu za razmenu karata! “Delije” oštro reagovale

U ponedeljak počinje finalna serija Košarkaške lige Srbije, a s obzirom na to da se za trofej bore “večiti” rivali, temperatura polako raste. Već je i ranije bilo priče o tome da bi gostujućim navijačima trebalo da se ustupi određeni broj ulaznica, oko čega su se usaglasili i “delije” i “grobari”.

U prvom meču je domaćin Crvena zvezda u “Pioniru” od 20 časova. Crveno-beli su poslali zvaničan mejl Partizanu u kojem su ponudili gostujućima navijačima pet odsto karata u dvorani “Aleksandar Nikolić” (400 za “grobare”), a da zauzvrat isti procenat karata “delije” dobiju kada se bude igrao meč u Beogradskoj areni, gde je domaćin Partizan (1020 za “delije”).

Međutim, taj predlog ekipe sa Malog Kalemegdana je odbijen. To može da se vidi uvidom u prepisku između menadžera Zvezde i Partizana, koja je objavljena na tviter profilu “delije sever”.

– U skladu s internim dogovorom KK Partizan koja je komunicirana na startu pregovora, a uz puno razumevanje kapaciteta dvorane “Aleksandar Nikolić” u odnosu na Beogradsku arenu, mi ne možemo da pristanemo na vašu ponudu – navodi se u odgovoru Partizana na Zvezdin mejl.

Ovaj potez crno-belih izazvao je negodovanje kod najvatrenijih pristalica Crvene zvezde. “Delije” su u saopštenju oštro napale predsednika Partizana Ostoju Mijailovića.

PUTIN POSLAO ČEČENE NA NAJŽEŠĆI DEO BOJIŠTA! Ovde moraju da probiju front

Izvor: Maxbetsport.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA