Najnovije

VELIKI PEH: I Zvezda je ostala bez svog Brazilca, kraj sezone za Jaga!

Pobedu u prvom meču finala Superlige branilac titule Crvena zvezda je skupo platila, pošto je ostala bez jednog od svojih najboljih igrača ove sezone – Jaga dos Santosa. Omaleni Brazilac, koji je u finale ušao kao MVP finala ABA lige u kojem je njegov tim “ometlao” večitog rivala, odigrao je još jedan dobar meč i bio najbolji akter u crveno-beloj opremi do početka poslednje deonice (18 poena i 7 asistencija), kada je doživeo očigledno težu povredu.

Kako je potvrđeno MaxBet Sportu, u pitanju je ruptura mišića na listu leve noge, zbog koje je morao da bude odnesen u svlačionicu. S obzirom na to da će Jago u utorak da odradi detaljne preglede, trener Sferopulos na njega neće moći da računa u drugom meču finala, ali ni u eventualnoj majstorici koja bi se igrala u subotu, što je veliki hendikep za aktuelnog šampiona ako znamo da je ranije sezonu završio i mladi plejmejker Nikola Topić.

Uz Jaga, na problem sa nogom žalio se i Nemanja Nedović, ali je kod njega na sreću svih pristalica crveno-belih reč samo o grčevima, dok postoji nada i verovatnoća da se u finalnoj seriji uskoro pojavi i DŽoel Bolomboj, kojeg trenutno “muči” kuk.

Podsetimo, Crvena zvezda je povela u finalu domaćeg šampionata pobedom od 89:88 u prvom meču odigranom u “Pioniru”. Utakmica broj dva na programu je Beogradskoj areni u sredu od 20 sati, a domaćini će da budu crno-beli. Finalna serija igra se na dve pobede.

ZAPAD PREŠAO CRVENU LINIJU: Mađari potvrdili najcrnje slutnje

Izvor: Maxbetsport.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA