Najnovije

ČEDA PRIZNAO: Naše kol centre u vreme DOS-a uspostavili Amerikanci!

Pred­sed­nik Li­be­ral­no-de­mo­krat­ske par­ti­je Če­do­mir Jo­va­no­vić ka­že da su pr­vi kol-cen­tri u Sr­bi­ji na­sta­li u vre­me DOS-a, kao i kam­pa­nja od vra­ta do vra­ta. Ana­li­zi­ra­ju­ći lo­kal­ne iz­bo­re u Sr­bi­ji i Be­o­gra­du na K1 te­le­vi­zi­ji, re­kao je da je pr­vi-kol cen­tar bio u re­sto­ra­nu „Li­on” u Be­o­gra­du, ko­ji su ta­da za­ku­pi­li, i u nje­mu in­sta­li­ra­li 60 ra­ču­na­ra.
Čeda - američka škola!

Čeda - američka škola!

„Bi­lo je 60 ak­ti­vi­sta iz De­mo­krat­ske stran­ke ko­ji su ima­li mi­kro­fo­ne, spi­sak član­stva i te­le­fo­ni­ra­li či­tav dan. Do­bar dan, zo­ve­mo iz iz­bor­nog šta­ba De­mo­krat­ske stran­ke, da li ste iza­šli na iz­bo­re, je l’ zna­te još ne­ko­ga ko je iza­šao, je­ste po­ve­li oca, maj­ku, dru­ga, de­voj­ku itd. To je bi­lo nor­mal­no”, re­kao je Jo­va­no­vić, pre­neo je Tan­jug.

Ka­zao je da je ta­da po­če­la da se ra­di i kam­pa­nja od vra­ta do vra­ta ko­ju su, ka­ko je re­kao, u po­li­tič­ki ži­vot Sr­bi­je uve­li Ame­ri­kan­ci kroz rad dve fon­da­ci­je, jed­na je fon­da­ci­ja De­mo­krat­ske par­ti­je, a dru­ga Re­pu­bli­kan­ske stran­ke.

„Mi to i da­lje vi­di­mo u nji­ho­vim kam­pa­nja gde je nor­mal­no da pred­sed­nik za­ku­ca na vra­ta, da uđe, po­pi­je ka­fu, je­di­no što ni­je nor­mal­no, to je ovo što se de­ša­va ov­de kod nas u ze­mlji, gde se hva­ta­mo za vra­to­ve, bi­je­mo se po uli­ca­ma, ne znam šta dru­go da ka­žem, ova­kva ze­mlja u Evro­pi ne po­sto­ji”, pro­ko­men­ta­ri­sao je Jo­va­no­vić i na­veo i da su još ta­da na mi­tin­ge do­vo­đe­ni za­po­sle­ni.

Oce­nio je i da su vla­da­ju­ća stran­ka i opo­zi­ci­ja na iz­bo­ri­ma u de­cem­bru u Be­o­gra­du bi­li egal, a da je po­sle to­ga Vu­čić vi­deo gde je „škrip” i da je to pro­me­nio, te da ni­je do­zvo­lio da se iz­gu­bi i je­dan glas.

Pročitajte OVDE šta Vučić kaže o predstojećem mirovnom samitu u Švajcarskoj

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA