Najnovije

JEZIVA VEST ZA NIKOLU TOPIĆA: Miško Ražnatović potvrdio medijima

Najtalentovaniji mladi srpski košarkaš Nikola Topić pokidao je prednji ukršteni ligament levog kolena, javlja ESPN!

Ovu informaciju je za pouzdani američki sajt potvrdio agent Miško Ražnatović, a potpisnik redova je poznati novinar DŽonatan DŽivoni koji je specijalizovan za praćenje rasta i razvoja najboljih mladih talenata širom sveta.

Kako se ističe u tekstu, Nikola Topić je delimično pokidao ACL, a on se trenutno nalazi u Trevizu na NBA "Draft Combine" koji je organizovan tamo za igrače koji iz opravdanih razloga nisu mogli da budu prisutni u Čikagu sredinom maja gde se, između ostalih, našao Nikola Đurišić.

Topić je ligament pokidao još u januaru tokom večitog derbija i tada su prve informacije glasile da će biti van terena nekoliko sedmica. NJegovo odsustvo produžilo se na tri meseca, što je i izazvalo sumnje o njegovom zdravstvenom stanju, a nedugo pošto se vratio na teren njemu je ponovo stradalo isto koleno, na startu finala Jadranske lige.

ESPN je objavio da je plan da talentovani sin nekadašnjeg asa Milenka Topića otputuje u SAD kako bi obavio specijalističke preglede i konsultacije sa timom doktora iz NBA lige. Cilj je da se ustanove dalji planovi za oporavak, a najverovatnije će morati pod nož. Za njega će se zatim praviti i cela akcija oko daljih koraka.

Miško Ražnatović je za ESPN rekao kako ne očekuje da će teška povreda kolena uticati na Topićeve šanse da se nađe među deset najboljih pikova na predstojećem draftu, zbog njegove mladosti, kao i ocene tima doktora koji su pregledali njegove snimke sa magnetne rezonance.

"Doktori su prgledali stabilnost kolena i ustanovili da je u odličnom stanju", poručio je Ražnatović.

U daljem tekstu objašnjeno je da će Topićev 'zdravstveni karton' biti predat na uvid timovima koji imaju pravo izbora u prvih 15 pikova.

SPREMA SE DETONACIJA NA MALOM KALEMEGDANU! Da, moguće je, Crvena zvezda pravi tim snova

Izvor: Mocart
 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA