Najnovije

MIJAILOVIĆ O ZVEZDI: Zašto su u Evroligi bili 16, a mi 11. kada su tako dobri?!

Završena je sezona i vreme je da se podvuče crta. Kada je reč o Partizanu, nema praktično ničega zbog čega bi navijači mogli da budu srećni. Crno-beli su izgubili sva tri trofeja posle okršaja sa najvećim rivalom, Crvenom zvezdom (u Kupu Radivoja Koraća, ABA ligi i Košarkaškoj ligi Srbije), a takođe izostao je iskorak u Evroligi, gde su završili na 11. mestu.

Posle skandala na drugom meču finalne serije domaće lige, krenula su saopštenja iz oba tabora, kao i “prepucavanja” putem medija na relaciji predsednika “večitih” rivala – Nebojše Čovića i Ostoje Mijailovića. Prvi čovek crno-belih bio je gost u podkastu “Telcast” koji vodi novinarka Minja Miletić i govorio o minuloj sezoni.

Najpre je govorio o rezultatima svog tima.

– Ovo je jedna loša sezona koja će nas i finansijski da poremeti naredne sezone, narednih godina, ali to je košarka. Imali smo desetak utakmica. Na primer, prva utakmica u Pireju kad smo od Olimpijakosa izgubili na koš razlike, meni je bila uvertira da će sezona da bude na klackalici, a kad je klackalica, može da ode na jednu ili drugu stranu – rekao je on.

Dotakao se Mijailović i Crvene zvezde.

– Ekspertiza prve utakmice (finala plej-ofa ABA lige prim. aut.) pokazala je kako su dobili prvu utakmicu, a sve ostalo je posledica. Zašto su u Evroligi bili 16, a mi 11. kada su tako dobri? Strašno su dobri… I mi i oni smo ove godine podjednako loši. Mi nismo opravdali očekivanja naših navijača i ulagača, kao i svih nas kroz sportske rezultate. I sad će meni neko da kaže: “Ti si kriv”. Naravno da jesam, ali nisam dao lošije nego čak i bolje uslove nego prošle godine.

Predsednik Partizana rekao je da je greška što nisu povećali ugovor Matijasu Lesoru koji je prešao u Panatinaikos i osvojio Evroligu.

– Možda je bila pogrešna odluka što smo doveli dva jeftinija igrača, a nismo platili tri puta veći ugovor Lesoru. To je ekonomsko pitanje, ali kako god se to zvalo, ne mogu da kažem da naša organizacija ne radi – rekao je Ostoja Mijailović.

RUSI HITNO REAGOVALI NA GRANICI! Oglasio se ukrajinski general i priznao sve

Izvor: Maxbetsport.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA