Najnovije

PONOĆNA BOMBA: Partizan doveo bivšeg igrača Crvene zvezde u svoje redove

Nekadašnji igrač Crvene zvezde potpisaće višegodišnji ugovor sa crno-belima...

Partizan Mozzart Bet je izgleda obezbedio prvo pojačanje za sezonu 2024/25! U pitanju bek Zadra, Arijan Lakić (24), koji je nekada nosio dres Crvene zvezde i FMP-a, te čačanskog Borca i Sparsa iz Sarajeva, kao pozajmljeni igrač.

Potpuno se afirmisao i privukao pažnju Željka Obradovića igrajući za Zadrane tokom poslednje dve sezone. Strategija Partizana je da prvo ojača ekipu s domaćim košarkašima, koji će imati kvalitetan, pravi motiv da igraju ABA ligu.

Lakiću je istekao ugovor sa Zadrom, tako da dolazi kao slobodan igrač. U dve godine uzeo je isto toliko titula prvaka Hrvatske sa Dalmatincima, a u regionalnom takmičenju ove sezone beležio je u proseku šest poena, 2,7 skokova i 2,5 asistencija.

Sa reprezentacijom Srbije do 18 godina ovaj momak osvojio je zlatnu medalju na FIBA Evropskom šampionatu u Letoniji 2018. godine.

"Sa kadetima i juniorima Zvezde osvojio sam prvenstvo. U tom periodu postao i evropski prvak sa reprezentacijom. Od tog momenta, brojne stvari su se dogodile. Ubrzo sam povredio leđa i oporavak je trajao punih 15 meseci. LJudi zaboravljaju, ali to nije bilo jednostavno prebroditi. Povreda je najgora stvar u sportu. Ipak, načinila me je igračem kakav sam danas. Ponajviše mentalno, jer je bilo veoma teško istrpeti tu pauzu, sedeti kod kuće i gledati druge kako igraju i napreduju, bez mogućnosti da išta promenite", izjavio je svojevremeno u intervju za Mozzart Sport Arijan Lakić.

SPREMA SE DETONACIJA NA MALOM KALEMEGDANU! Stiže najveće pojačanje, Zvezda pravi tim snova

Izvor: Mozzart

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA