Najnovije

BUM NA MALOM KALEMEGDANU! Pao previše važan potpis u Crvenoj zvezdi

Kapiten košarkaškog kluba Crvena zvezda, Branko Lazić, potpisao je novi ugovor sa klubom, čime će ostati u redovima crveno-belih i naredne sezone. Ovaj potez je pozdravljen od strane navijača i uprave kluba, jer Lazić predstavlja jednu od najznačajnijih figura u istoriji kluba.

Lazić je svoju profesionalnu karijeru započeo u FMP-u, a 2011. godine se pridružio Crvenoj zvezdi. Tokom svoje duge i uspešne karijere u Zvezdi, osvojio je brojne trofeje uključujući više titula u ABA ligi, Kupu Radivoja Koraća i domaćem prvenstvu. Lazić je poznat po svojoj nepokolebljivoj odbrani i liderskim sposobnostima na terenu.

Predsednik kluba, Nebojša Čović, izrazio je zadovoljstvo Lazićevim produženjem ugovora, ističući njegovu važnost za tim, kako na terenu, tako i van njega. "Branko je srce i duša našeg tima. NJegova predanost i profesionalizam su primer mladim igračima," rekao je Čović.

Novi ugovor će omogućiti Laziću da nastavi svoju misiju u Zvezdi i pomogne timu da ostvari još veće uspehe u narednim sezonama. Navijači Zvezde se raduju nastavku saradnje sa njihovim voljenim kapitenom i nadaju se novim pobedama i trofejima.

PONOĆNA BOMBA: Partizan doveo bivšeg igrača Crvene zvezde u svoje redove

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA