Najnovije

DODIK: Institucije u koje se bošnjački političari zaklinju uvredile bošnjački narod

"Juče je samo Republika Srpska pokazala da, kao što poštuje svoje žrtve, poštuje i žrtve drugih naroda", istakao je prvi čovek Srpske.

Ustavni sud BiH pokazao je da se ne poštuju ni Ustav ni pravila, konstatovao je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik komentarišući da je isti radio na Dan žalosti (između ostalog, doneta je odluka o prodaji nekretnina na Jahorini u Republici Srpskoj).

"Juče su Apelacioni sud i CIK pokazali da ne poštuju zakon. Juče su ove institucije pokazale da ne poštuju BiH. Juče su ove institucije u koje se bošnjački političari zaklinju uvredile bošnjački narod", istakao je Dodik.

Istakao je da je u Federaciji BiH juče bio Dan žalosti.

"Gotovo da niko nije radio, osim Ustavnog i Apelacionog suda i CIK-a. Na dan komemoracije u Potočarima, dok su Bošnjaci žalili, oni su se potrudili da pokažu da su od BiH napravili žalosnu zemlju. Juče je predsedavajući Predsedništvu BiH Denis Bećirović pokazao da nije član Predsedništva iz reda bošnjačkog naroda, već sramota bošnjačkog naroda", naveo je Dodik na Iksu.

Prema njegovim rečima, stranci su juče pokazali da im nije stalo ni do BiH ni do Bošnjaka već samo do svojih interesa.

"Juče je samo Republika Srpska pokazala da, kao što poštuje svoje žrtve, poštuje i žrtve drugih naroda", zaključio je Dodik.

POČINJE KRAH! NATO žuri, šta je ovo Rusija naumila?

Izvor: Rt.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA